jueves, 23 de octubre de 2014

Microrelats 1

Al taller d´escriptura creativa vam jugar amb dues paraules (felicitat i lleó) que dos companys van escriure i vam fer microrelats ràpits. Aquests són alguns

LA FELICITAT DEL LLEÓ

El lleó estava trist perquè la seua felicitat va  desaparèixer però afortunadament els seus amics la van buscar i la van trobar.


Un dia el lleó estava caminant per la selva i de sobte es va posar tot roig perquè va conéixer a una lleona. Es va arrimar a ella i li va dir:
-Hola, vols ser la meua amiga?
La lleona li va dir que sí i el lleó va ser feliç.

Un dia, quan estava amb altres amics lleons, va vindre una lleona que li va canviar la seua vida. Al lleó ja no l´importava el que pensaven els altres animals, sols l´importava el que ell sentia per la lleoneta.
A la fi estava content per començar a viure una altra etapa de la seua vida.


Hi havia una vegada un lleó molt trist. Estava trist perquè era l´època de l´aparellament i el lleó no trobava parella per a procrear. Després d´ uns minuts  una femella va passar per davant seua i ell es va enamorar.
Uns mesos més tard es van casar i van tindre cinc lleonets.

En la llunyana Àfrica va haver una vegada una època de sequera i per tant hi havia animals que se morien ràpidament. Hi havia uns lleons que des de que van nàixer uns voltors els amenaçaven amb matar-los si es menjaven alguna cosa en el seu territori de caça.
Per sort per als lleons uns caçadors furtius van  caçar voltors  i aleshores els lleons van poder caçar i alimentars-se. La felicitat els va envair.






No hay comentarios:

Publicar un comentario