miércoles, 19 de febrero de 2014

Impressions sobre Winter el dofí

Avui hem vist la pel.licula "Winter, el dofí" i aquesta vesprada hem parlat sobre ella donant les nostres impressions; ací van algunes com a resum del que hem opinat:

Sara: A mi m´ha agradat molt. Ha sigut molt realista. M´ha donat un poc de pena quan el dofí s´ha quedat sense cua i estava a punt de morir però m´ha agradat que no s´ha rendit.
Aixó és el que més m´ha agradat de la pel.licula: que totes les pesones que apareixien tenien el mateix que el dofí o paregut i com ell no s´han rendit.

Bibi: Crec que la pel.licula tractava de dir que quan una cosa et passa tens que seguir endavant sense mirar el passat. També em quede amb que tenim que ajudar als animals perquè també tenen sentiments.

Laura: M´ha agradat molt perquè mostra com pots superar problemes de la vida.

També hem parlat de per què el xiquet suspenia i hem conclós que perquè  "no creia en sí mateix" (Erika); "perquè no es relacionava amb ningú i perquè sempre estava pensant en el seu pare" (Lara);
perquè en vegada d´estudiar es dedicava a fer maquetes"(Noelia);perquè no tenia amics" (Luis, Fernando).

Respecte a com ajuda el dofí al xiquet hem coincidit en que donant-li amistat  i possibilitant-li que obrira el cor als demés. I com ajuda el xiquet al seu cosí fent-li veure que no és l´unic que ho passa mal, fent que s´oblide de sí mateix i torne amb la familia.

Quan ha acabat d´escriure la seua opinió, a Bibi se li ha acudit fer aquest dibuix




1 comentario:

  1. A mi ma gustado mucho yo me puse a llorar porque me dio mucha pena el delfin pero con el pelicano me mori de risa

    ResponderEliminar