miércoles, 23 de octubre de 2013

24 d´Octubre, vaga general d´Educació.

El dijous, 24 d'octubre, està convocada una vaga general a l’ensenyament i en tots els sectors. Infantil, Primària, Secundària i Universitat per part de la Plataforma Pública Estatal, tant per personal que pertany a l'administració educativa com professorat, pares, mares, estudiants, personal no docent…

Jo, com sabeu, faré vaga.

Els motius dels convocants per fer la vaga són les retallades en Educació i la nova llei que ja vos afectarà. Vos deixe algunes dades, sols com  exemple, per a que les llegiu i penseu perquè potser haureu escoltat  que les retallades són per no haver-hi diners i no és veritat, el que passa és que no està ben distribuit.

"El recorte en el presupuesto del Ministerio de Defensa para 2012 ha sido del 9%.
Comparemos con los recortes en otras partidas: Ministerio de Educación y Cultura (21%), Ayudas a la Investigación (25%), Ayuda al Desarrollo (65%)."

Aixó vol dir que mentre han retallat els diners per a escoles, beques, professors, etc en un 21 per cent (de cada 100 euros en lleven 21) per a comprar armament i gastos militars només han llevat 9 euros de cada cent. I en la meua opinió personal açó em sona com si en vegada de jo comprar llibres als meus fills per a estudiar comprara una pistola per si alguna vegada algun ens atacara.





1 comentario:

  1. Isa esperamos que te recuperes. Te echamos de menos. Besitos B7S

    ResponderEliminar