martes, 23 de julio de 2013

Des d´Anglaterra

Espere que esteu passant molt bé les vacances i "carregant les piles" per a setembre. 
Estic en Anglaterra visitant al meu fill gran  però no vos oblide, jejeje. Ací vos deixe unes fotos d´un castell que he visitat. Si algú vol enviar-me fotos o escrits de les seues vacances per a que les pose al blog ho envieu al meu correu, d´acord?

"El Castillo de Arundel en West Sussex, Inglaterra es un castillo medieval de estilo gótico ingles restaurado. El castillo data del reinado de Eduardo el Confesor (1042-1066) y fue terminado por Roger de Montgomery, que se convirtió en el primer conde de Arundel por la gracia de Guillermo el Conquistador. El castillo fue dañado en la Guerra Civil Inglesa, y posteriormente restaurado en los siglos XVII y XIX.
Desde el siglo XI en adelante, el castillo ha servido como residencia a varias familias. Es actualmente la residencia del Duque de Norfolk y su familia."

M´ha agradt molt aquest castell. És molt gran, molt ben conservat i cuidat, tant per dins com per fora. És diferent als castells espanyols i les diferents sales del castell estaven plenes de fonts històriques: quadres, escrits, vitralls, armes, mobiliari...
He elegit compartir-vos aquest castell perquè aquest curs el C. Medi  començarà amb l´Edat mitjana i els castells venen a ser un símbol d´eixa edat històrica.

2 comentarios: