martes, 24 de abril de 2012

Cuinar amb sobres: Gaspatxo


Ingredients:
6 tomates 
mitja pebrera 
2 cogombres
1 all 
pa dur 
un xorret de vinagre 
oli 
sal 
½ l d'aigua

Preparació :

1.Es posa el pa dur a remulla amb la mitat d'aigua i el xorret de vinagre. Mentre es pelen les tomates i els cogombres i es tallen a trossets. A continuació es talla la pebrera i es pela l´all.

2.Es posen els ingredients en un bol gran amb la resta d'aigua i s'afegis oli i sal al gust. Es tritura tot.

3.Si  vols ho pots colar. Per ultim es deixa refredar a la nevera i està llest per a menjar.

Per Maria Maireles




 

2 comentarios:

  1. maria si q tienes gusto con el gaspatxo
    muy bien¡¡¡¡¡¡
    angela torres

    ResponderEliminar
  2. jajaja Gracias!!

    Maria Mairells Porcar

    ResponderEliminar