martes, 27 de diciembre de 2011

UNA NIT DE HALLOWEEN ESPECIAL




Una nit de Halloween una familia estava sopant i en acabar les xiquetes es van disfressar. Una es va disfressar de zombie, i l´altra de momia. Ja preparades per a una nit tan especial se´n van anar a cridar a les amigues però pel camí van veure una sombra negra passant per davant d´elles.

Com que estaven tan il.lusionades en lo bé que anaven a passar-ho no van fer massa cas i van continuar camí.

Una vegada es van juntar amb les amigues van anar a demanar per les cases caramels com era costum. Tota anava bé fins que van arribar a la porta d´una casa gran i ben estranya que no havien vist mai.








Decidides van trucar a la porta i la porta es va obrir apareixent una bruixa negra, una altra verda i encara una altra de color rosa.

  • Què voleu- van preguntar les bruixes

  • ca-ca-car-ra-me-mels- respongueren les xiquetes tremolat

  • Per què teniu por?

Les xiquetes no van contestar i aleshores les bruixes els van dir que passaren dins, que tenien molts caramels i altres llepolies.

Encara un poc asustades les xiquetes van entrar i van veure que era veritat, hi havia molts caramels, i galetes, i xuxes, i dolços ...

--Mengeu, mengeu el que vulgueu!- van dir les bruixes

Les xiquetes, passada la temor, es van fartar de menjar llepolia darrere llepolia. En acabar les bruixes els van preguntar si volien fer un passeig.

-On, quan i amb què?- va preguntar una de les xiquetes

-Pel cel, ara mateix i amb les graneres- respongué la bruixa verda

Molt sorpreses però encantades amb la idea les xiquetes van dir que si i en un tres i no res estaven muntades en les graneres volant tant alt com els avions. ¡Realment aquestes bruixes tan simpàtiques i generoses no eren roínes com les dels contes! Fins i tot van fer una paradeta damunt d´un avió que no anava massa depresa i van estar contant contes de pau .









Al cap d´una estona tornaren a muntar a les graneres i retornaren a casa de les bruixes on els van preguntar si podien fer magia.

-Es clar! Voleu veure?

-Siiiiiii- exclamaren totes alhora

Després de fer davant les xiquetes algun encanteri els van proposar fer una sopa de halloween

  • Quins són els ingredientes?- va preguntar una de les xiquetes

  • 2 gats negres, 1 ull de gallina, 15 peixos espasa, 4 xiquetes, 3 caques de vaca i 2 ales de pardal- van dir les bruixes

  • bluagggggggggggggg!!- digueren les xiquetes.

Aleshores van decidir més bé fer una coca de Halloween de maduixa i nata i els va eixir tant rebona que no van deixar ni una molleta.

S´havia fet tard i les xiquetes devien tornar a casa, es van despedir molt agraides a les bruixes i se´n van anar.

En arribar a casa els pares els van preguntar per què havien tardat tant i elles, que no volien dir el que havien estat fent els van contestar que s´havien entretingut jugant pel camí

I conte contat ja s´ha acabat.

Autora: Marta García Martínez

No hay comentarios:

Publicar un comentario